Wat kunnen wij voor u doen?

TekstPoint Communicatie is úw partner in sterke tekst- en communicatie-uitingen. Dat kan zijn in vele vormen: schrijven, herschrijven, redigeren, corrigeren en vertalen van diverse teksten.

Van artikelen, interviews, nieuwsbrieven, advertenties, folders, persberichten, beleidsnota’s en jaarverslagen, tot boeken, webteksten, enzovoort.

Tekstschrijven

Producten, diensten, technieken, ontwikkelingen, management, privébelevingen, er zijn vele onderwerpen, waarover wordt geschreven. In even zoveel digitale of papieren uitingen. Eén ding hebben ze gemeen. Er moet informatie worden vergaard en teksten geformuleerd. Deze teksten komen tot stand door onderzoek of door goed te luisteren.

TekstPoint Communicatie is specialist in het converteren van deze informatie tot een goed leesbare en inhoudelijk juiste tekst. In overleg met de opdrachtgever en in de stijl, die deze aanspreekt. Wilt u een artikel, nieuwsbrief, boek, persoonlijke tekst of anders laten samenstellen, neem dan contact met ons op en ga die samenwerking aan.

Interviews

Waarin zit de kracht van uw product of uw dienst? Waarin zit de toegevoegde waarde van uw bedrijf? Hoe zorgt u ervoor dat u zichtbaar bent en blijft voor prospects en relaties. Hoe maakt u de ontwikkelingen binnen uw bedrijf kenbaar en vertaalt u deze via vaktijdschriften, websites en andere – wel of niet digitale – informatiedragers?

TekstPoint Communicatie draagt uw boodschap uit door deze informatie met u door te nemen en een uitnodigende, sterk informerende tekst te schrijven. Dat doen wij in de meeste gevallen op locatie. Tevens verzorgen wij, indien gewenst, het juiste beeldmateriaal van uw producten/productie en diensten. Twee vliegen in één klap!

Redactie- en correctiewerk

Op de juiste manier een boodschap overbrengen is niet eenvoudig. Daarom zijn daar specialisten voor. Want naast het bijeenbrengen van correcte, feitelijke informatie is het belangrijk de tekst in de juiste volgorde en vorm te zetten. Een redacteur kan zorgen dat een inhoudelijk juiste boodschap ook echt overkomt.

Een belangrijke gang daarna is het corrigeren. ‘Ervaring heeft geleerd dat het schrijven van correct Nederlands bepaald geen vanzelfsprekendheid is. En dat vind je terug in alle geledingen van een bedrijf’, aldus Myriam Borghuis, eigenaar van TekstPoint Communicatie. ‘Maak daarom gebruik van onze kennis van de Nederlandse taal.’

Andere activiteiten

TekstPoint Communicatie heeft vele opdrachten op haar naam staan. Naast het houden van interviews en deze uitwerken tot bedrijfsreportages, het schrijven van technisch inhoudelijke en algemene artikelen, redigeer- en correctiewerk, zijn haar activiteiten het schrijven en corrigeren van tekstdragers als:

> persberichten; (*)
> advertenties / advertorials;
> brieven / mailings;
> brochures / flyers;
> nieuwsbrieven; (*)
> personeelsbladen; (*)
> boeken;
> et cetera.

Ook is het mogelijk om de fotografie te verzorgen.

* Voor regelmatig uitkomende informatiedragers is het interessant om tot een vaste afspraak te komen. TekstPoint Communicatie kan u ontzorgen door deze periodieken, in overleg met u, voor haar rekening te nemen.

TekstPoint Communicatie, voor maatwerk!

Comments are closed.