Nieuwe flyers voor Camping La Roche Canillac

Voor rust, groen, cultuur, sport en ontspanning!

Camping La Roche Canillac is een mooie, ruime camping bij het plaatsje La Roche Canillac, midden in het groene hart van het departement de Corrèze en zo’n 250 m van het meer Etang de la Borde. Op de camping vindt u 37 grote kampeerplekken in een parkachtige sfeer, omringd door grote bomen. Naast de kampeerplekken worden er zes trekkershutten en een grote stacaravan / mobilhome verhuurd.

Alle plekken zijn zeer ruim van opzet, waardoor u ongestoord kunt lezen of samen zijn. Op ons eigen terrein hebben we tevens een aantal sportfaciliteiten (zie Faciliteiten). Dus perfect voor rustzoekers, maar ook voor een actieve vakantie met de kinderen, midden in de natuur.

De camping beschikt verder over twee sanitairgebouwen met voldoende toiletten, douches en een wasmachine. Huisdieren zijn ook van harte welkom, mits gevaccineerd en honden aan de lijn. Je vindt deze groene vakantieplek op 1,2 km van het oude dorpscentrum, waar elke zondagochtend een lokale markt is.

 

Camping La Roche Canillac, Puy Banal, La Roche Canillac, 19320 Corrèze – Frankrijk

Telefoon Frankrijk:   +33. 544404276  / Mobiel Frankrijk:  +33. 633259189 /  Nederland: +31. 653910971

E-mail:  info@larochecanillac.nl / Website:  http://larochecanillac.com

 

 


, updated on

Myriam Borghuis

Myriam is eigenaar van TekstPoint Communicatie.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>