Ooit nagedacht over de kracht van Miertje?

In mijn jeugd werd ik ook wel Miertje genoemd in plaats van Myriam. Het zat er al vroeg in. Een mier is een werkzaam beestje, dat gewend is om te handelen in het teken van mogelijkheden en niet in begrenzingen. Binnen de rangorde bestaan zelfsturende teams, die met elkaar zorgen dat alle disciplines verzorgd zijn. Mieren kunnen samen bergen verzetten. Samenwerken; als mens kunnen we daar nog wat van leren.

Samen sterker, dat is ook waar TekstPoint Communicatie voor staat.

Als Myriam ben ik nog steeds graag bezig. Met van alles en nog wat. Taal blijft boeien. Gesprekken met mensen. Rondstruinen in de natuur. Wandelen, fietsen. Bij mij is het glas half vol in plaats van half leeg. Als familiemens zit ik graag aan tafel. Spelletjes doen, waaronder bridgen, schaken, scrabbelen. Trots op mijn man, kinderen en zelfs kleinkinderen. Natuurlijk zit het wel eens tegen, maar meestal maak ik van het leven een feestje. Ik blijf dan ook de slingers ophangen.

Proost op een ieders gezondheid!

Hartelijke groet, Myriam Borghuis